http://
www. matiners.es
POLÍTICA DE PRIVACITAT

És important que entengui aquest document ja que l'accés a aquest lloc implica l'acceptació de la nostra política de privacitat.

Matiners.es li garanteix i assegura que les dades personals que ens arriben en contactar-nos (e-mail) no seran inclosos en cap fitxer, ni seran cedits a tercers ja que seran ÚNICAMENT utilitzats per respondre al missatge si escau i després seran esborrats del nostre programa de correu electrònic.

Matiners.es NO UTILITZA o emmagatzema cookies directament.


· AVÍS LEGAL · MATINERS.ES ·

La pàgina web de matiners.es té per objecte donar a conèixer el nostre grup d'amics "matiners" que tenen per comú l'afició a la bici, i volem facilitar al públic en general rutes i experiències viscudes per nosaltres mitjançant documents de rutes, consells, fotografíes, etc..., d'una forma altruista ja que no és necessari cap registre per accedir al contingut ni el pagament de cap quota de soci ni pertànyer a cap club o Federació.

Matiners.es es reserva el dret i la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions de la informació continguda a la seva pàgina web o en la configuració i presentació d'aquesta. Matiners.es no serà responsable de conseqüència alguna, dany o perjudici que es derivin d'aquest accés o ús de la informació d'aquesta Web o per l'accés a altres matèries en Internet a través dels enllaços inclosos a la nostra pàgina web.

L'accés al contingut de matiners.es no implica llicència per a la seva reproducció, transformació i/o distribució i en general qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment de tot o part dels continguts d'est assetjo web i no està permès fer-ho sense el previ consentiment per escrit de matiners.es mitjançant e-mail a webmaster@matiners.es .

Matiners.es no assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d'aquesta alteració o manipulació per tercers.

Les referències que es fan en la Web de matiners.es a qualsevol producte, servei, procés, enllaç, hipertext o qualsevol informació utilitzant la marca, el nom comercial o el fabricant o subministrador, etc...que siguin titularitat de tercers no constitueix o implicaque el respaldem, patrocini o recomanació per part de matiners.es
Els hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a matiners.es , no garantim ni ens fem responsables del contingut que es reculli en aquestes pàgines web.

El Copyright del material contingut en aquesta Web és propietat de matiners.es


Castellano
Disseny matiners.es